Startsida | Om Turex |  | VVS-installation | Kampanjer | Referenser | Leverantörer | Kontakta oss Lediga platser

Organisation

 VD
Mikael Strand
mikael@turex.se
 
Installationschef
Richard Östberg
richard@turex.se 
 
  
Administration/ekonomi

Karin Törnqvist


Välkommen till Turex Rör AB som är Nackas kompletta VVS-företag.

Turex Rör AB driver, sedan mer än 40 år tillbaka, entreprenadverksamhet och VVS-service.

Äntligen! nu har vi flyttat in i våra nya lokaler på Telegramvägen 46c.

Fram till hösten 2009 har vi även haft en vvs-butik men av olika anledningar har ledningen valt att stänga butiken för att fokusera på vår installationsverksamhet. Det är tråkigt att butiken upphört men vår omvärld förändras och vi är tvungna att anpassa oss efter den.

VVS-installation
Vår entreprenadavdelning arbetar med nybbyggnation, moderniseringar och totalrenoveringar. Vi utför värmeinstallation i villor liksom i större fastigheter. Om energikostnaderna rusat i höjden, hjälper vi till med utredning och förslag till energibesparingsåtgärder.

Vi har stor erfarenhet från installationer av alla slags värmeanläggningar. Vi levererar pannor och värmepumpar från alla kända tillverkare.

En installation gjord av oss är en garanti för mångårig funktion och service.
Turex Rör är auktoriserad VVS-installatör och har genomgått utbildning i säker vatteninstallation.

Bad & Värme
Turex Rör AB blev medlemmar i Sveriges Bad & Värmebutiker AB under 2006. Om du vill beställa något från de kampanjer eller utbud som Bad&värme har, tar du kontakt med Turex via mail:info@turex.se

Bad & Värme är en VVS-butikskedja som startade 1995 och är rikstäckande. Du hittar oss på drygt 60 olika platser runt om i landet. Gemensamt för alla butiker är att de ägs och drivs av VVS-installatörer, kompetenta yrkesmänniskor med breda kunskaper om allt som rör värme, vatten och sanitet. I våra butiker hittar Du produkter av god kvalitet från välkända leverantörer. Dessa kan vi naturligtvis installera hemma hos Dig.